Geen categorie

Geen nieuwe updates

Zo”n twee jaar lang stond de app op mijn telefoon. De zorgapp waarin ik de rapportages over jou kon lezen. Elke dag opende ik de app en las ik hoe het met je was gegaan die dag. Geen dag sloeg ik over. Het hoorde bij mijn ochtend- en avondritueel. In periodes dat het minder met je ging, opende ik de app meerdere malen per dag in de hoop op een update.

Na jouw overlijden heb ik de applicatie nog een paar keer geopend. In het laatste bericht las ik dat je opgehaald was, je kamer was opgeruimd en je bed verschoond. Toen ik de app daarna nog een keer opende waren er, uiteraard, geen nieuwe updates. De laatste keer dat ik de app opende waren de rapportages niet meer terug te lezen. Vandaag heb ik de app verwijderd. Dag pap, bedankt voor alles.

Lees ook: Dag pap, bedankt voor alles

Geef een reactie