Hij wist het nog

Deze week kan ik helaas niet naar pap. Vorig weekend zat hij tv te kijken toen ik kwam. Een eindeloos filmpje van apen, vogels en andere dieren in een dierentuin. Hij was rustig en we hebben gezellig gekletst, voor zover dat nog kan.

Hij vraagt hoe ik eigenlijk heet en wie ik ben. Een half uur later weet hij m’n naam nog, maar de connectie is hij alweer kwijt.

Ik had een klein vaasje met twee bloempjes meegenomen en vroeg of hij vaker bloemen kreeg. Ik was benieuwd of hij de bloemen die ik elke week meeneem zou herinneren.

Oh ja hoor, ik krijg vaak bloemen. Daar kijk ik regelmatig naar. Vorige keer stonden hier rood met witte en een andere keer iets met geel. Vind ik heel gezellig‘, zei hij. Dit antwoord maakte me blij. Volgende keer neem ik weer een bos mee, want die miste hij nu wel. Slaap lekker lief zusje.

→ Lees ook: Bloemen voor papa

Eén gedachte over “Hij wist het nog”

Reacties zijn gesloten.