Op bezoek bij papa

Vorig weekend was ik bij papa. Hij is erg achteruit gegaan. En dan vooral met zijn spraak. Veel woorden kan hij niet meer vinden en zinnen lopen door elkaar. Ik hoorde van een lieve verzorgster dat hij veel slaapt.

Wel is hij nog altijd tevreden en lief. Ik heb een klein filmpje gemaakt. Voor jou maar vooral omdat ik niet wil vergeten hoe hij nu is. Ik zie en hoor hem zo graag.

In het filmpje zie je dat hij een kaart voorleest die ik hem stuurde op zijn verjaardag. Op de voorkant staat een foto van hem en mij samen. Hij heeft geen idee wie ‘dat mannetje’ is.

Toen we er waren, hoorden we ineens een gek geluid. Het bleek uit zijn broekzak te komen…! In de video zie je wat het was.

En uiteraard zie je pap nog een stukje pianospelen. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: het laatste stukje

8 gedachten aan “Op bezoek bij papa”

   1. Hoi Selma,
    Het ontroerd mij altijd opnieuw zo liefdevol als je over je pappa schrijft
    Het is verdrietig dat het is zoals het is maar jij geeft hem de aandacht en daar is hij blij mee, denk ik

 1. En Selma ook de stukjes over je zusje zijn mooi en doen mij heel vaak denken aan mijn zusje die is 1 jaar jonger dan ik en overleden toen ze 38 jaar was . Dank voor je woorden . Zij troosten mij vaak
  Joke

Geef een reactie