Niet gecategoriseerd

Jouw mening over het virus

Er heerst een virus in de hele wereld. Wat eerst een ‘ver van je bed’ situatie was, is nu heel dichtbij. Ik moet twee weken thuis werken, evenementen worden afgelast en wie weet wat er nog allemaal meer gaat gebeuren. Je valt in de risicogroep maar ik maak me geen zorgen. Er wordt vast en zeker goed op je gelet.

Ik had je graag om jouw mening gevraagd. Niet omdat ik bang ben, maar gewoon uit nieuwsgierigheid. Ik vond het altijd leuk om te zien hoeveel jij wist. Met jouw medische achtergrond vroeg ik je wel vaker om raad als het om gezondheid ging. Zoals die keer dat ik me zorgen maakte over een kennis bij wie een tumor was ontdekt. ‘Dat gaat ze niet overleven’, zei je. Helaas kreeg je gelijk. Je wist me vaak gerust te stellen, of liet me de ernst er van inzien.

Je zou ons nu ongetwijfeld meer te vertellen over de impact van dit nieuwe virus. Dat we niet bang hoefden te zijn, of toch juist wel extra moesten opletten. Je zou het nieuws op de voet volgen en ik had veel waarde gehecht aan jouw mening. Het gaat nu allemaal langs je heen. Tot snel pap.

Een gedachte over “Jouw mening over het virus

Reacties zijn gesloten.