Over

Welkom op mijn persoonlijke blog.

Ik ben dit blog begonnen vlak nadat mijn zusje in 2018 overleed op 35-jarige leeftijd. Ik had haar twee jaar niet gezien, onze band was ingewikkeld. We hadden geen ruzie maar uit liefde konden we elkaar even niet zien. Ik schrijf graag van me af, het is mijn uitlaatklep. Ook omdat ik wat ik nu voel, niet wil vergeten. Ik schrijf aan mijn zusje.

Gaandeweg ben ik ook gaan schrijven over mijn vader. Hij had sinds 2018 Alzheimer en FTD, een vorm van dementie. Die diagnose kwam niet lang voordat m’n zusje overleed. Hij was niet op de crematie van haar en hij herkende mij toen al niet meer.

Sinds juli 2019 zat hij in een zorgtehuis, speciaal voor mensen met dementie. Hij was vooral erg tevreden en lief en het troost me dat hij zelf niet door had wat er aan de hand was.

In de nacht van 17 juli 2022 is hij in zijn slaap overleden. Ik schrijf ook over hem. Als je alleen berichten over mijn vader en zijn dementie wil lezen kan dat, ze staan op de pagina ‘Papa’, te vinden bovenin het menu.

Begin 2022 kwam ik thuis te zitten omdat het even niet zo lekker liep. Meer hierover lees je in mijn blog ‘niets doen is hard werken’.

Leuk en fijn dat je meeleest ❤️

‘Don’t judge, be curious’

6 gedachten aan “Over”

  1. Lieve Selma, wat mooi wat lief wat verdrietig wat intens … veel sterkte, liefs en genieten gewenst, van die kleine mooie fijne momenten. Zo troostend dat je ze kunt zien en voelen. Knuffel voor jou & je mooie gezin

  2. Vandaag op jullie bankje gezeten. Eva”s steen lag er nog. Ik heb hem voorlopig even laten liggen. Vast iemand die langs komt en er meer mee kan. Wel een mooi idee. Voor mij was het genoeg even op je site te kijken en even stil te staan bij jullie leven. Mooi dat je me een klein inkijkje gaf.

  3. Maandag was ik bij het bankje, de steen ligt er nog. Vandaar dat ik even op deze site kwam kijken. Wat een verdrietig verhaal en ook mooi dat het op deze manier verteld kan worden ❤️

Geef een reactie