Over

Ik ben dit blog begonnen vlak nadat mijn zusje in 2018 overleed op 35-jarige leeftijd. Ik had haar twee jaar niet gezien, onze band was ingewikkeld. We hadden geen ruzie maar uit liefde konden we elkaar even niet zien. Ik schrijf graag van me af, het is mijn uitlaatklep. Ook omdat ik wat ik nu voel, niet wil vergeten. Ik schrijf aan mijn zusje.

Gaandeweg ben ik ook gaan schrijven over mijn vader. Hij heeft sinds 2018 Alzheimer en FTD, een vorm van dementie. Die diagnose kwam niet lang voordat m’n zusje overleed. Hij was niet op de crematie van haar en hij herkent mij niet meer.

Sinds juli 2019 zit hij in een zorgtehuis, speciaal voor mensen met dementie. Hij is vooral erg tevreden en lief en het troost me dat hij zelf niet door heeft wat er aan de hand is. Ik schrijf ook over hem. Als je alleen berichten over mijn vader wil lezen kan dat, ze staan op de pagina ‘Papa’, te vinden bovenin het menu.

Leuk en fijn dat je meeleest ❤️

4 gedachten over “Over”

  1. Lieve Selma, wat mooi wat lief wat verdrietig wat intens … veel sterkte, liefs en genieten gewenst, van die kleine mooie fijne momenten. Zo troostend dat je ze kunt zien en voelen. Knuffel voor jou & je mooie gezin

  2. Vandaag op jullie bankje gezeten. Eva”s steen lag er nog. Ik heb hem voorlopig even laten liggen. Vast iemand die langs komt en er meer mee kan. Wel een mooi idee. Voor mij was het genoeg even op je site te kijken en even stil te staan bij jullie leven. Mooi dat je me een klein inkijkje gaf.

    1. Wat een lief berichtje, dank je wel. Fijn dat je er geweest bent, zo mooi en rustig daar. Heel leuk dat je een berichtje achterlaat 💕

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: