Geen categorie

Stilte en chaos

Lief zusje, het is al een tijdje stil hier. Niet omdat ik niet aan je denk, integendeel. Ik heb gewoon even geen zin om te schrijven wat er allemaal door me heen gaat. Al heb ik in mijn hoofd al drie boeken geschreven.

Soms wou ik dat ik bij je was. De wereld is een chaos. Het maakt me angstig. Tegelijkertijd is er zoveel moois om voor te leven. Ik probeer m’n cirkeltje klein te houden en de mooie dingen te zien. Want die zijn er gelukkig genoeg.

‘Het leven gaat door’, wordt vaak gezegd. En dat klopt, het leven gaat door maar niet zoals voorheen heb ik gemerkt. Alles lijkt anders, is anders. Ik wil m’n levensvreugde terug.

Ik wou dat je er nog was. Ik verlang naar iets wat er eigenlijk al een tijdje niet was. Ik verlang naar praten met jou, gevoelens uitwisselen, het leven bespreken. Ik mis mijn zusje, een metgezel. Iemand die me begrijpt.

Het leven gaat door. Zonder jou, zonder pap. Ik moet het alleen doen. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: Alleen

Een gedachte over “Stilte en chaos

Geef een reactie