Geen categorie

Zoveel liefde

Toen ik vanochtend wakker werd had ik er al een stuk of vijf. Vijf lieve berichtjes van lieve mensen die me een fijne verjaardag wensten. Na het douchen zat ik met een kop thee op de bank en de berichtjes bleven komen. Ik voelde zoveel liefde, ik werd er emotioneel van. Liefde is een mooi iets, en kan zo simpel zijn.

Later op de dag vond ik kaartjes en zelfs pakketjes in de brievenbus. Ik kreeg totaal onverwachts een mooie plant en een fles wijn van moeders van vriendinnen van N. Want het was vandaag ook haar dag. Twee gemiste verjaardagen vanwege het virus haalde we in en tegelijkertijd was het een afscheidsfeestje van het schooljaar. Het was een bijzondere dag.

De wereld heeft meer liefde nodig. Het hoeft niet groot, ook in de kleine dingen kan veel liefde schuilen. Het zou de wereld, het leven er zoveel mooier van maken. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: het is me gegund

Een gedachte over “Zoveel liefde

Geef een reactie