bankje·Geen categorie

Een uniek bankje

Een bankje in de natuur. In de winter zal het er koud en rustig zijn, de lentebloemen op de hei zullen het kleur geven, de zomerzon zal het opwarmen en de herfstbladeren zullen het bedekken. Het zal de seizoenen trotseren.

Er zullen wandelaars op rusten, een gesprek voeren of juist genieten van de rust. Er zullen onbekenden langslopen, sommigen zullen het *plaatje lezen en er even over nadenken. Er zullen vriendinnen, vrienden en familie van je op gaan zitten om stil te staan bij herinneringen die ze met je hadden. Ongetwijfeld zal het ze een glimlach op hun gezicht toveren.

Er zit een beetje as van je in verwerkt, en dat maakt het uniek. Een bankje in de natuur, speciaal voor jou. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: Een plekje voor jou

* Lieve Eef, je verdiende nog zoveel meer. We missen je.

3 gedachten over “Een uniek bankje

Geef een reactie