Geen categorie

Overspoeld

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Soms schiet je ineens even door m’n gedachten, soms denk ik dat er nooit iets is gebeurd en soms ben je de hele dag bij me. Maar er zijn ook momenten dat ik word overspoeld door een golf van verdriet, gemis, vragen en verlangens.Dan branden de tranen de hele dag achter m’n ogen, soms lukt het niet ze tegen te houden. Dan mis ik je intens, heb ik spijt dat ik je zolang niet had gezien voordat je overleed. Dan komen de vragen; wat als…? Hoe zou je leven eruit zien, zouden we samen op onze veel besproken stedentrip gaan? Zou je ooit kinderen hebben gekregen? Voor eeuwig onbeantwoorde vragen.Tijdens zo’n golf wil ik je vasthouden, horen en zien. Maar dat kan niet meer. De dood is zo definitief. Nooit is echt meer nooit. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: een dag zonder zorgen