Geen categorie

Een bijzonder steentje

Vorige week heb ik een beetje as van je opgehaald bij mam. Al een tijd had ik een keitje in huis, speciaal voor as van een overledene. Maar echt haast om deze te vullen had ik niet. Misschien ook omdat ik het raar vond je ‘uit elkaar’ te halen. Jouw as zit nog altijd in een ‘doos’ en staat weer in ons ouderlijk huis. We zijn nog op zoek naar een gedenkplekje.Maar de zegel van de ‘doos’ is nu verbroken en een deel van jou zit in mijn keitje. Voor anderen is het misschien maar as en een steentje maar voor mij is het dierbaar. Het is een tastbaar stukje van jou. Buiten herinneringen, het enige wat er nog van je over is. En ik vind het fijn je nu hier te hebben, ook al zit je in een steentje. Slaap lekker lief zusje.

2 gedachten over “Een bijzonder steentje

Reacties zijn gesloten.