Geen categorie

Hoe dan ook

Ziekte, de dood, de intensive care en de woorden ‘het komt goed’. Allemaal woorden die we in deze coronatijd veel horen. Ook allemaal woorden die voor mij, voor jouw overlijden, maar abstract klonken. Ver van mijn bed. Echte ziekte had ik niet meegemaakt, de dood kende ik niet écht en met een intensive care was ik gelukkig nog nooit in aanraking geweest.

De woorden ‘het komt goed’ schreef ik in mijn laatste mail naar jou. Maar het kwam niet goed en daarom klinken deze woorden me nu anders in de oren. Het komt goed, dat geloof ik nog wel. Hoe dan ook, het komt altijd goed. Voor jou kwam het niet goed. Of juist wel? Heb je nu de rust die je altijd zocht? Ik hou me er maar aan vast. Het komt goed, hoe dan ook. Ook al voelt dat soms niet zo. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: Kunnen we de tijd terugdraaien?

Een gedachte over “Hoe dan ook

Reacties zijn gesloten.