Geen categorie

Een plekje voor jou

Jouw as zit in een ‘doos’ met een nummer. Het staat bij mam thuis. En daar ben ik nu, zij is op vakantie. Ik heb het kaarsje bij je foto aangestoken, je as staat erachter.

Het is misschien raar, je bent immers niet meer dan een bergje grijze massa, maar je voelt ineens dichtbij. Ik heb een mooi steentje laten maken waar ik uiteindelijk wat as van je in wil doen zodat ik thuis ook wat heb om neer te zetten. Maar het voelt ook gek om je te ‘splitsen’.

We zoeken nog steeds een plekje voor je. Een plekje waar wij en je vrienden en vriendinnen naar toe kunnen als we daar behoefte aan hebben. Het liefst een plekje bij een strand zodat we tegelijkertijd even kunnen uitwaaien. Een plekje waar we een monumentje voor je kunnen maken. Ik vind het een lastige zoektocht maar verlang echt naar zo’n plekje. We doen ons best. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: The day after

Een gedachte over “Een plekje voor jou

Reacties zijn gesloten.