Het leven vieren

Na jouw overlijden ontstond het plan om samen met onze broer het leven te vieren. Het werd een stedentrip en afgelopen weekend was het zover. Het was fijn om dit samen te kunnen doen.

Op de datum van je crematie, een jaar later, zaten we samen in Kopenhagen aan het ontbijt in een hippe koffietent. Er brandde een kaarsje op tafel en we genoten van de bijzondere kleine gerechtjes die stuk voor stuk lekker smaakten. We kletsen wat en bedachten een plan voor die dag.

Op een gegeven moment keek ik uit het raam en zag aan de overkant van de straat een winkel met jouw naam. Dat kon geen toeval zijn. Als jouw dood dan toch iets goed heeft gebracht, zoals ze wel eens zeggen na een verdrietige gebeurtenis, dan was het dit weekend samen. Slaap lekker lief zusje.

Lees ook: Daar ga je

2 gedachten aan “Het leven vieren”

Reacties zijn gesloten.