Geen categorie

Kunnen we de tijd terugdraaien?

Er zijn dagen dat alles lijkt zoals het was. Dan leven we ons leven, jij de jouwe en ik de mijne. Het is niet allemaal goed, we willen het graag allemaal anders maar dat gaat even niet. Uit liefde hebben we even geen contact maar ooit komt het allemaal goed. Dan gaan we samen op stedentrip, spelen onze kindjes met elkaar en zijn we echte zussen zoals we dat beiden graag willen.

En dan komt er soms zomaar ineens weer het besef dat dat helemaal niet meer aan de orde is. Ik probeer mijn leven te leven terwijl jij geen leven meer hebt. Ik vind het ingewikkeld. En dan is er weer het verdriet, het ongeloof en het gemis. Ik wil je terug. Kunnen we de tijd even terugdraaien? Zo hoorde het niet te gaan. Slaap lekker lief zusje.

Een gedachte over “Kunnen we de tijd terugdraaien?

Reacties zijn gesloten.