Niet gecategoriseerd

Positieve berichten

Het gaat beter met papa. Hij is rustiger op zijn nieuwe plekje en de drang om naar huis te willen lijkt wat afgenomen. Hij denkt nu dat hij in een zorghotel zit en vindt het er fijn. Ik mag bellen wanneer ik wil en dat heb ik ook al een aantal keer gedaan vanaf m’n vakantieadres. De begeleidsters zijn heel vriendelijk en staan me altijd uitgebreid te woord.

Ze zeggen dat papa een vriendelijke man is en netjes bedankt als hij iets krijgt. Hij is verbaal erg sterk, ze krijgen het niet voor elkaar hem uit bed te halen als het midden op de dag is maar hij ervan overtuigd is dat het bedtijd is. En dus laten ze dat maar even voor wat het is.

Bijna elke dag komt er een goede vriend langs die met hem gaat wandelen. Daar geniet hij van. Studeren lijkt hem niets meer te interesseren. In plaats daarvan kijkt hij naar natuurfilms of klassieke muziek op de grote tv die nu in zijn kamer staat. Thuis keek hij al geen jaren meer tv en ‘studeerde’ hij eindeloos.

Hij herkende mama niet toen ze vandaag langs kwam en hoefde ook niet met haar mee naar ‘huis’. Over drie weken kan ik hem weer bezoeken en daar heb ik zin in. Slaap lekker lief zusje.