Geen categorie

Een waardevol plaatje

Ik besloot wat foto’s van m’n telefoon te verwijderen. Uiteraard na eerst een backup te hebben gemaakt. Ik scrolde door de vele foto’s van de stad, van eten, van dagjes uit, verjaardagen en alledaagse dingen die blijkbaar ooit genoeg aandacht hadden getrokken dat ik er een foto van wilde maken.

Ik zag ook veel foto’s van jou. Van ons van toen we klein waren. Allemaal foto’s van foto’s. Onze laatste foto samen moet een paar jaar geleden zijn. Ik weet het niet meer, ik wil zo graag weten wanneer onze laatste foto samen is gemaakt…

Ook zag ik de foto van jou in je kist. Ik sta er huilend naast. Op het moment dat die werd gemaakt voelde dat raar. Was het wel gepast, een foto maken van een overledene in haar kist? Maar wat ben ik blij dat hij is gemaakt. Hoewel ik er erg verdrietig van word, je hoort niet in een kist, kijk ik er soms toch even naar. Zo dichtbij je was ik heel lang niet geweest en zal ik nooit meer zijn. Slaap lekker lief zusje.

Een gedachte over “Een waardevol plaatje

Reacties zijn gesloten.