Geen categorie

Altaartje

Ons neefje en nichtje gaven een feestje. Vorig jaar was jij op hun verjaardag, was ik er ook maar geweest. Dit jaar was ik er, jij had er ook moeten zijn. Het is niet meer hetzelfde, we missen je enorm. Ik voel steeds meer de behoefte om je dichtbij me te hebben, voor zover dat kan. Daarom liet ik een kettinkje graveren met jouw naam. En met m’n tattoo ben ik nog altijd zó blij.

Ik kocht een glazen kistje voor wat spulletjes van jou die ik graag wil bewaren. Een schelpje die ik vond op jouw 36ste verjaardag, het hangertje met mijn letter die jij altijd hebt bewaard, een briefje met een quote die ik vond tussen een boek van jou, mijn laatste kaart aan jou, een armbandje en een stukje die afgebroken is van jouw kerst trein. De rouwkaart heb ik er ook bij gedaan. Het kistje staat bij twee foto’s van jou en mij. Mijn kleine altaartje voor jou. Slaap lekker lief zusje.