Je hebt vast iemand blij gemaakt

Ik kan verdwalen op Pinterest. Zoveel te ontdekken, zoveel te zien. Vandaag kwam ik een quote tegen: I opened two gifts this morning. They were my eyes. Ik moest gelijk aan jou denken.

Je was donor. Ik hoor het je nog zeggen: ‘Nou, als ik dood ben mogen ze alles van me hebben, ik heb er dan toch niets meer aan.’ Direct na je overlijden vertelde de arts dat ze helaas niet veel konden gebruiken maar dat je hoornvlies nog in prima staat was. Het was geschikt voor donatie.

Ik weet niet wat er mee is gebeurd en ergens ben ik heel nieuwsgierig. Maar aan de andere kant wil ik het niet weten en hou ik me graag vast aan een, misschien te mooi beeld. Dat iemand anders de wereld door jouw hoornvlies ziet. Je hebt vast iemand heel blij daarmee gemaakt. Your two gifts, dank je wel. Slaap lekker lief zusje

Eén gedachte over “Je hebt vast iemand blij gemaakt”

Reacties zijn gesloten.