Zoveel verhalen

Een hond met een bal in z’n bek staat tot z’n middel in het water. Twee kraaien pikken aan een aangespoelde vis. Een groep mensen verzamelt zich rond een zeehondje die het strand is opgekomen. Een homostel maakt ‘fashion’ foto’s van elkaar. Een vrouw met krukken ploetert zich door het zand. Een andere vrouw is met een metaaldetector aan de weer en lijkt iets gevonden te hebben.

Een vrouw met hoofddoekje geniet samen met haar man en kind van een portie verse kibbeling. Een kindje valt van het klimrek en wordt getroost door een ander kindje. Een moeder gallopeert met haar zwarte paard over het strand. Achter haar hobbelt een klein meisje op een kleine witte pony.

Een man fotografeert met een grote telelens de meeuwen die met hun pootjes in de branding staan, op zoek naar voedsel. Voor me loopt een topmodel met haar vriend, ik herken haar via social media. Bovenaan de boulevard zit een vrouw te werken achter haar Macbook in haar huis met uitzicht op zee.

Een toerist probeert uit te vinden hoe de parkeermeter werkt. In een strandtent zit een gezin bestaande uit vader, moeder en drie kinderen. Ze zijn allemaal bezig op hun telefoon. Een oudere man bekijkt vanuit zijn electrische wagentje op de boulevard de mensen op het strand. Een opa ontvangt zijn aanrennende kleinkind met een dikke knuffel.

Zoveel mensen. Zoveel verhalen. Jij had ook een verhaal. Een verhaal dat je nooit hebt kunnen vertellen. Slaap lekker lief zusje.