Geen categorie

De dag van de liefde

Liefde is iets moois. Maar ook iets geks. Zo kon ik mijn liefde voor jou de laatste twee jaar niet goed uiten. Onze relatie was niet meer in balans. We wilden beiden dat we gewoon fijn zussen konden zijn, maar het lukte niet. Ik ben boos, wanhopig, teleurgesteld, bang en verdrietig geweest. En ook jij bent boos, wanhopig, teleurgesteld, bang en verdrietig geweest omdat het even niet werkte. Maar allebei voelden we dit vanuit hetzelfde gevoel: liefde. Haat is er nooit geweest.

Nu je er niet meer bent, kan ik mijn liefde voor jou beter kwijt. Zonder dat negatieve gevoelens de overhand nemen. Ik heb je graag om me heen. Jouw kleding, sieraden, foto’s en andere spullen. Ik vind het fijn om je op die manier nu dichtbij me te hebben.

Liever had ik je fysiek bij me en had ik een echte zussen relatie met je gehad. Had ik je de liefde gegeven die je verdiende als zus. Vandaag, op Valentijnsdag, had je vast en zeker verschillende liefdesbetuigingen gehad. Van vriendinnen, vrienden en stille aanbidders. Want geliefd, dat was je bij iedereen. Slaap lekker lief zusje.

Een gedachte over “De dag van de liefde

Reacties zijn gesloten.