Een nieuw jaar

Een ‘nieuw’ jaar. Het moet een ‘gelukkig nieuwjaar’ worden, zoals we elkaar bijna nietszeggend toewensen. Iedereen lijkt terug te blikken en vooruit te kijken. Hoogte- en dieptepunten worden benoemd. Goede voornemens worden gemaakt, we gaan het allemaal anders doen.

Maar ik kan niet het ‘nieuwe’ jaar beginnen alsof er een schone lei is. Het verdriet blijft niet achter, dat neem ik voor altijd met me mee. Ik kan alleen maar hopen en m’n best doen om er een beter jaar van te maken. Het was een turbulent, chaotisch en verdrietig jaar waarin ik mezelf kwijt ben geraakt. Waarin jij jezelf kwijt raakte. Waarin ik jou verloor. Ik had je zo graag een gezond en liefdevol nieuwjaar gewenst. Desnoods een nietszeggend gelukkig nieuwjaar. Slaap lekker lief zusje.

Eén gedachte over “Een nieuw jaar”

Reacties zijn gesloten.